Välja byggbod

Vi har arbetsbodar och moduler för just era behov.

 


Vad ska man tänka på vid val av byggbodar, kontorsmoduler och andra moduler för byggarbetsplatsen? Det är viktigt att väga in alla aspekter redan från början. Tillsammans går vi igenom era förutsättningar och behov, för att kunna erbjuda er en kostnadseffektiv helhetslösning som fungerar.

Ett särskilt viktigt område att analysera är ert behov av bodar och moduler. Vi på Kaper kommer gärna in tidigt i projektet, för att bidra med vår kunskap och få information som era krav och önskemål. Vilka praktiska behov måste uppfyllas? Hur kan de placeras på byggarbetsplatsen? Vilka tekniska förutsättningar finns? Vad ska hända före, under och efter bodetableringen?

Vi hjälper till att rita upp bodetableringen och lämnar över underlag för eventuell bygglovsansökan. Vi ser också till att utrymmen och utrustning möter krav i Arbetsmiljölagen och Arbetsmiljöverkets föreskrifter samt Byggnads kollektivavtal. Som experter inom bodetablering hjälper vi dig genom hela processen – från övergripande frågor och ner i minsta detalj, och alltid med fokus på lägsta kostnad för er.

Åtta punkter vi går igenom tillsammans inför val av lösning för bodar och moduler.