tjanster

Etableringstjänster hjälper dig på plats

Tjänster som gör skillnad

Våra etableringstjänster ser till att allt du behöver i ditt projekt kommer på plats – och att allt du är beroende av fortsätter att fungera under projektets gång. Vi hjälper till med såväl etablering som drift och service – allt i syfte att se till att dina projekt löper på utan onödiga avbrott. Oavsett om det handlar om etablering av nyckelfärdiga bodar, besiktning av hissar eller service av kranar – klicka på någon kategori nedan för att göra en förfrågan för ditt projekt.

Kaper Byggtjänst AB uppfyller UE 2015.

Montering av stängsel

Kaper Byggtjänst erbjuder stängsel, gånggrindar, körgrindar, registreringstavlor och maskinstyrningar. Allt enligt krav på ständigt uppdaterad personalliggare.

Gör en förfrågan här

Etablering av bodar

Etableringen inkluderar lyft, placering, inkoppling och frostskydd av VVS och EL. Kaper Byggtjänst ser till att allt fungerar, från isolering till byggande av bodtrappor och altaner.

Gör en förfrågan här

Resning/montering av stämp

Kaper Byggtjänst erbjuder löpande installation och anpassningar i samarbete med specialist på området.
Montering av stämp.
Kaper Byggtjänst erbjuder löpande installation och anpassningar i samarbete med specialist på området.

Gör en förfrågan här

Etablering av bygghiss

Kaper Byggtjänst erbjuder etablering av bygghissar och transportplattformar med förankring i vägg eller ställning. Besiktning i samarbete med de välkända besiktningsföretagen.

Gör en förfrågan här

Etablering av uttorkningslösningar

Baserat på uttorkningskraven för byggnaden lämnas ett effektbehov och etableringsplan för uttorkningen. Energislagen pellets, fjärrvärme, el eller diesel kan användas.

Gör en förfrågan här

Installation av byggel & belysning

Låt Kaper Byggtjänst projektera byggprojektets lösning för byggström och belysning. Från huvudcentralen med el-leverantörens mätare. Under arbetet sker löpande anpassningar. För att undvika avbrott erbjuder Kaper Byggtjänst driftjour.

Gör en förfrågan här

Underhåll och drift

Vi har lång erfarenhet av etablering och vi vet hur viktig både den och det löpande underhållet är för att bibehålla din lönsamhet. Självklart ser vi därför också till att sköta såväl underhåll som löpande drift smidigt, snabbt och med stor förståelse för helheten. Allt för att dina projekt ska få de allra bästa av förutsättningar ->

Frågor & svar

Kan ni hjälpa mig med installation av byggel & belysning när vi nu ska genomföra vår etablering.

Ja, självklart. Lösningen är här: https://kaper.se/tjanster/

Vad ska jag tänka på inför köpet av bygghiss?

Bra fråga! Vi har efter denna fråga skrivit den här artikeln: https://kaper.se/att-tänka-på-inför-köpet-av-bygghiss/

Hälsa och säkerhet vid arbete med byggställningar

Arbetsmiljö och säkerhet är viktigt för alla företag och organisationer inom alla branscher. Arbete inom bygg och anläggning kan ofta vara speciellt riskfyllt, vilket gör att byggföretag måste lägga ner stor omsorg på just hälsa…

Läs mer…

Planering vid slutskedet av ett byggprojekt

Den tid det tar att genomföra ett byggprojekt har minskat avsevärt genom åren tack vare utveckling och innovationer inom arkitektur och byggteknologi. Men ett byggprojekt har allmänt sett fortfarande vissa steg och faser man måste…

Läs mer…