Standard eller StandardPlus?

Kaper har ägande och operativa roller i två bodfabriker i Baltikum. Det är för att kunna styra den kundanpassning vi vill fortsätta att känna stolthet över även när det gäller dessa ”standardprodukter”. Vi erbjuder standard eller standard med premium-tillval, precis som de andra. Men så har vi nu också satt vår egen standard – en marknadsledande, avancerad energibod till standardpris.

Vi tillverkar standardbodar, precis som andra tillverkare. Och vi gör det bra. Du kanske redan har ett antal bodar, vill komplettera och vet precis vad du söker. Då är du välkommen! Kolla gärna igenom urvalet av tillval och tillbehör också så att allt blir som du vill ha det. Och diskutera gärna med oss om vilket som blir det bästa sättet att skaffa utrustningen i just ditt fall – Köp med Återköpsgaranti eller Hyra med Utköpsoption. Kontakta oss.        

Till Standardbodar

Om du inte är alldeles bestämd på vad du vill ha kanske du istället är nyfiken på vad man kan åstadkomma genom att tänka lite utanför … boden. Vår fabrikschef insåg att han skulle kunna öka bodarnas isolering och därmed U-värde väsentligt genom att byta utsidans traditionella träpanel mot en tunnare, slät panel i målad björkplywood.

Så uppstod vår nya bodlinje KAPER StandardPlus. Den nya björkpanelen möjliggör inte bara 20% tjockare isolering. Den är även billigare i anskaffning, vilket gjort det möjligt att följa upp isoleringsvinsterna med att inkludera marknadens bästa treglasfönster, med motordrivna jalusier i aluminium, automatisk dörrstängare och en förstklassig värmeväxlare i alla bodtyperna – utan att behöva höja priset en krona! Det är faktiskt sensationellt.

Och det stoppar inte där heller, för ljudabsorberande takpaneler ingår också, liksom låsbom för ytterdörren. Och i manskapsbodarna ingår även smart varmvattenberedare och fuktavkännande torkskåp i standardutrustningen. Det är inte utan att vi är stolta att sätta vårt namn på varje KAPER StandardPlus-bod som lämnar fabriken. Med StandardPlus lägger vi en ny ribba för hur energieffektiv en bod i standardsortimentet kan göras. Kontakta oss.   

Till StandardPlus-bodar

Tillbaka till Bodar – en standardiserad produktgrupp där Kaper ändå gör skillnad.