Kaper har ägande och operativa roller i två bodfabriker i Baltikum. Det är för att kunna styra den kundanpassning vi vill fortsätta att känna stolthet över även när det gäller dessa ”standardprodukter”.
Vi erbjuder standard eller standard med premium-tillval, precis som de andra. Men så har vi nu också satt vår egen standard – en marknadsledande, avancerad energibod till standardpris.

Vår bodlinje KAPER StandardPlus uppstod när vår fabrikschef insåg att han skulle kunna öka bodarnas isolering och därmed U-värde väsentligt genom att byta utsidans traditionella träpanel mot en tunnare, slät panel i målad björkplywood.

Den släta björkpanelen tilltalar inte alla, så StandardPlus levereras nu även med den traditionella träpanelen. Isoleringsvinsten är ändå anmärkningsvärd, och har följts upp med att inkludera marknadens bästa treglasfönster, med motordrivna jalusier i aluminium, automatisk dörrstängare och en förstklassig värmeväxlare i alla bodtyperna. Allt för att spara energi och förbättra inomhusmiljön till standardpris.

Vi lägger ribban

Det stoppar förresten inte där heller, för ljudabsorberande takpaneler ingår också, liksom låsbom för ytterdörren. Och i manskapsbodarna ingår även smart varmvattenberedare och fuktavkännande torkskåp i standardutrustningen. Det är inte utan att vi är stolta att sätta vårt namn på varje KAPER StandardPlus-bod som lämnar fabriken.

Med StandardPlus lägger vi en ny ribba för hur energieffektiv en bod i standardsortimentet kan göras. Och som alla Kaper-bodar kan även StandardPlus fås med utförande enligt vårt nya Xtra Allt-program.
Mer om det här…