Kranfot-J560-2

Nytt eller begagnat?

Det är inte så att det ena alltid är ett bättre alternativ än det andra. Det beror på, helt enkelt, och först när förutsättningarna, liksom även marknadssituationen, är kända går det att ge råd på ett seriöst sätt i det enskilda fallet. Vi sätter en ära i att inte ha standardsvar på frågan. Men vi sätter även en ära i att alltid arbeta fram det bästa svaret i det enskilda fallet.

Vi har ett stort kontaktnät spritt över världen och när vi drar igång djungeltrummorna brukar det inte dröja länge innan vi har attraktiva alternativ på bordet. För oss är affären attraktiv, oavsett om det i slutänden blir nytt eller begagnat. Vi ser uppdraget som problemlösning i bägge fallen, och vi brukar få betalt i förhållande till vad vi bidrar med.

På den här sidan ser du några exempel på delar av kranar vi gjort affärer kring. Se dem just som exempel, och delar. När vi börjar titta på behoven i ditt projekt startar vi med ett vitt papper, öppna sinnen och en ambition att skapa en fantastiskt fin helhetsbild.

Tillbaka till På vems villkor vill du lyfta?