Köp med Återköpsgaranti – lönsamhet med riskkontroll.

När du som avtalskund köper byggutrustning från Kaper gör du det för att kalkyler visat att det lönar sig. Att hyra skulle bli mycket dyrare. Tittar du flera projekt framåt lönar sig köp alldeles oerhört mycket.

Men så finns den där lilla risken att nästa projekt går om intet eller skjuts upp. Vad händer då?

Eller så vet du redan från början – som en bostadsrättsförening bland våra kunder gjorde – att du behöver evakueringsbodar för en lång tid, samtidigt som du vet att du absolut inte behöver bodarna efter projektets slut. Hur gör du då? Att hyra av de stora hyrföretagen blir för dyrt, men köper du så står du där till slut som ägare till en massa bodar du inte har någon plats för.

Hos Kaper är lösningen i båda de här situationerna mycket enkel. All utrustning du som avtalskund köper av Kaper – enstaka produkter eller hela projekt – kommer med vår Återköpsgaranti.

Den betyder att du kan sälja tillbaka utrustningen till oss till ett förutbestämt restvärde efter projektet. Därmed vet du redan från början vad din totalkostnad för utrustningen blir om du inte behöver den i ett kommande projekt. Och du vet att du inte behöver bekymra dig om lagring och liknande när projektet gått i mål.

Väljer du däremot att behålla och använda utrustningen i nästa projekt leder det självklart till ytterligare, ännu större, besparingar. Då ställer vi ut en ny Återköpsgaranti med ett nytt restvärde. Och så vidare.

Köp med Återköpsgaranti betyder riskkontrollerad besparing.

Klicka här för mer information och för att registrera dig som avtalskund.