Köp med Återköpsgaranti – lönsamhet med riskkontroll.

När du som avtalskund köper byggutrustning från Kaper gör du det för att kalkyler visat att det lönar sig. Att hyra skulle bli mycket dyrare. Tittar du flera projekt framåt lönar sig köp alldeles oerhört mycket.

Men så finns den där risken att nästa projekt går om intet eller skjuts upp. Står du då där med en massa utrustning du inte behöver eller har plats för? Känns inte utrustningen i så fall liksom dyrare än planerat?

Kapers Köp med Återköpsgaranti är svaret på båda frågorna. Utrustning du som avtalskund köper av Kaper – enstaka produkter eller hela projektlösningar – kommer normalt med vår Återköpsgaranti.

Den betyder att du kan sälja tillbaka utrustningen till oss till ett förutbestämt restvärde efter projektet. Därmed vet du redan från början vad din totalkostnad för utrustningen blir om du inte behöver den i ett kommande projekt. Och du vet att du inte behöver bekymra dig om lagring och liknande när projektet gått i mål.

Väljer du däremot att behålla och använda utrustningen i nästa projekt leder det självklart till ytterligare, ännu större, besparingar. Då ställer vi, om du vill, ut en ny Återköpsgaranti med ett nytt restvärde. Och så vidare.

Köp med Återköpsgaranti betyder riskkontrollerad besparing.