Klicka på knappen här nedanför om du föredrar att själv bli uppringd.

Michael Brattfors, försäljningschef Kaper,
070 – 600 57 03,  michael.brattfors@kaper.se

– Hör gärna av dig till mig direkt så lyssnar jag och ger förslag. Det brukar bli bra om vi löser det tillsammans. 

Vi ökar våra kunders lönsamhet genom att erbjuda alla typer av byggutrustning på ett bättre sätt. Det ger kostnadskontroll och stora besparingar.

Den ambitionen är vår bärande idé, helt enkelt, Vårt ärende är att skapa besparingar. De tre gröna rutorna här nedanför beskriver kortfattat hur vi gör det. Mer kan du läsa t ex här.

…särskilt inom våra fokusområden

De produktområden vi fokuserar är utvalda för att vi ser att vi kan göra extra stor skillnad här. 
* Produkterna lämpar sig bra för våra övergripande idéer.
* Tack vare erfarenhet och kontaktnät kan vi dessutom ofta leverera mer värde för pengarna rent konkret.

Kontakta oss och låt oss guida dig till de bästa valen för ditt företags projekt. Resultatet kommer att överraska dig.

 
 
Per Lindgren, VD och ägare, Kaper Norden AB

Med svenska Alimak och tyska Geda som leverantörer kan Kaper erbjuda två av världens mest välrenommerade varumärken inom området Hissar för byggindustrin.

I båda fallen har vi tillgång till hela sortimentet, från mindre till riktigt stora, och från standard till avancerade speciallösningar. Erfarenheten har dock lärt oss att för större svenska byggprojekt tickar Alimaks Scando 650XL av alla boxar bättre än konkurrenterna. I alla fall ofta. Det är hissen på bilden här.

Upp till 2 x 5 m golvyta i hisskorgen och 2,8 m takhöjd = 28 m³ lastkapacitet. Det betyder att även krävande transporter av t ex fasadelement fixas ergonomiskt med last- och lossningshjälp av gaffeltruck. Hissen transporterar även personer och hastigheten är i standard upp till 54 m/minut (100m/minut med tillval.)

Som vanligt räknar vi fram hur de olika anskaffningsformerna slår i just ditt projekt. Vinner dagshyra så rekommenderar vi förstås det. Och vinner Köp med Återköpsgaranti så framgår restvärdet redan i offerten. Kostnadskontroll, som sagt.

Vi offererar självklart även etablering, service, underhåll och logistiktjänster som mellanlagring och transporter om de blir aktuella. Tveka inte att höra av dig direkt – det finns mycket att spara bara på att inte ha ont om tid.

Det säger sig självt att varje fundering kring en hisslösning måste bygga på projektets planering och förutsättningar. 

Så allt jag kan säga här är att jag är ganska säker på att vi kan göra något bra för ditt projekt. Vi vill gärna försöka och vi hoppas kunna överraska, oavsett om det gäller

  • bygghiss
  • materialhiss
  • transportplattform
  • klätterplattform
  • tornkranhiss
  • en enkel taklift

eller något annat.

Ring mig direkt, 070 – 600 57 03, 
så börjar vi i rätt ände.

Michael Brattfors,
försäljningschef, Kaper