Sovboden/modulen
är tänkt för personal på byggarbetsplatser som är alltför långt från hemorten för att ha möjlighet att åka hem efter arbetet. Den är i normalfallet disponerad som två enkelrum med var sitt badrum, säng, garderob, skrivbord och stol.
För större etableringar skräddarsyr vi gärna en lösning där gemensamt kök, uppehållsrum och tvättstuga adderas och där ett invändigt trapphus förbinder våningarna om etableringen byggs i flera plan.

Evakueringsboden/modulen
vänder sig främst till fastighetsägare och byggföretag som behöver evakuera boende ur lägenheter i samband med ROT-projekt. Evakueringsboden blir självklart inte ett fullgott alternativ för boende, men för kortare period föredrar många ändå att kunna vara kvar i samma närområde framför att flytta till något mera likvärdigt någon annanstans.

Kaper erbjuder tre standardmodeller av evakueringsbodar/moduler. En evakueringsbostad kan bestå av en bod, eller två eller t o m tre bodar sammanbyggda. 

Högre standard eller ännu högre..?
Kapers sov- och evakueringsbodar levereras med basmöblemang enligt specifikationer. De har även en annan viktig sak gemensamt:

De skiljer sig från andra bodar på marknaden i det att de är byggda med vår StandardPlus-bod som utgångspunkt. Det betyder att de är mer energieffektiva, har bättre U-värden och bättre ljudkomfort tack vare ljudabsorberande innertak. 

Dessutom kan även boendemoduler fås med tillval ur vårt program Xtra Allt, vilket ger riktigt stora lyft för inomhusmiljön. Mer om det här…